Oldtimer Show 2020’ házirendje

 1. A rendezvényre való belépéssel minden látogató elfogadja az Oldtimer Show házirendjét! A rendezvényt mindenki csak a saját felelősségére látogathatja.
 2. Figyelem! Minden belépőjegy csak egyszeri belépésre jogosít. Amennyiben a látogató kilép a rendezvény területéről, a belépőjegye érvényét veszíti. A megvásárolt jegyek a fesztivál bármelyik napján felhasználhatók, kivétel a pénteki jegy, ami csak pénteken használható fel.
 3. A belépőjegyek a helyszínen készpénzzel, mindhárom fajta SZÉP kártyával és mindenféle bankkártyával megvásárolhatók. A belépőjegyek nem válthatók vissza!
 4. Az online elővételben vásárolt jegyek-et QR kód-olvasóval érvénytelenítjük a beléptetésnél.
 5. A rendezvényre élelmiszert és italokat bevinni TILOS! (ez nem vonatkozik a bébi tápszerekre) A bejáratoknál a biztonsági szolgálat kérésére a táskákba bepillantást kell engedni. A fesztiválra veszélyes tárgyakat és pirotechnikai eszközöket bevinni TILOS! A bizt. szolgálat a ruházat átvizsgálását is kérheti biztonsági okokból.
 6. A fesztivál területén bármiféle járművel (autó, motor, kerékpár, roller, gördeszka, stb…) behajtani és ezekkel ott közlekedni TILOS! A kiállításon résztvevő járművek a park területén max. 5km/h sebességgel haladahatnak, beállásuk a rendészek utasítása szerint történik. A pakolókban max. 5km/h a megengedett seb.
 7. A park területére kutyát (kis testű táskában hordhatót sem) vagy más háziállatot bevinni TILOS! A tiltás a nagy parkra és a Víztorony Parkra egyaránt vonatkozik.
 8. A rendezvényre fényképezőgépet és kamerát be lehet vinni. A rendezvényről video és fényképfelvételeket korlátozás nélkül lehet készíteni, magáncélú felhasználásra. TV stáboknak a filmezési szándékukat előre be kell bejelenteni a szervezőnek itt: iroda@oldtimershow.hu
 9. A rendezvényen készülő fotókon és filmfelvételeken feltűnhetnek a látogatók, ám ezzel kapcsolatban semmilyen igénnyel nem léphetnek fel a szervező vagy a Vasúttörténeti Park felé.
 10. A rendezvényre 14 éven aluli látogatók csak felnőtt korú kísérővel együtt léphetnek be. 18 éven aluli látogatót szeszes itallal nem szolgálnak ki a rendezvény területén!
 11. A rendezvény bizonyos programjai a jellegükből adódóan nem akadálymentesek. A belépő látogatók tudomásul veszik, hogy a Vasúttörténeti Parkban és a Víztorony parkban történő sétálás közben balesetveszélyes akadályokkal (aknák, sínek, macskakő, murva, padkák), mozgó vasúti járművekkel és mozgó autókkal találkozhatnak. Az esetleges baleseti sérülésekért sem a Vasúttörténeti Park, sem a szervező Oldtimer Show Kft. nem vállal felelősséget. Az elzárt területekre belépni TILOS! Sérülés esetén a helyszínen egészségügyi szolgálatot ellátó mentőautónál lehet segítséget kérni a Teherporta bejáratnál.
 12. A mozdonyokra és a vasúti kocsikra felmászni csak a kijelölt helyen lévő lépcsőkön és a Vasútt. Park dolgozójának útmutatása szerint szabad. Csak saját felelősségre!
 13. A Vasúttörténeti Park egész területén TILOS a dohányzás! Dohányozni csak a szabadban, a kijelölt dohányzóhelyeken lehet. A dohányzóhelyek zöld táblával vannak jelölve. A csikkeket eldobálni TILOS!
 14. A csarnokban kiállított oldtimer járművekhez hozzányúlni TILOS! A kiállított járműveket védő kordonköteleket átlépni, illetve azokat rángatni TILOS!
 15. A szabadban kiállított traktorokra és teherautókra felmászni TILOS! A mozgó traktor és stabil motor alkatrészek közelébe menni TILOS! Az ezzel kapcsolatos balesetekért a szervező nem vállal felelősséget.
 16. A Vasúttörténeti Park interaktív programok az időjárásra tekintettel, a közlekedésbiztonsági szempontok figyelembe vételével fognak üzemelni. A fordítókorongozás kivételével a szolgáltatások díjkötelesek.
 17. A fesztiválon lévő ingyenes programokon csak sorban állást követően lehet részt venni.
 18. Tilos a szervező által nem engedélyezett reklám szóróanyagok, újságok, szórólapok, stb… terjesztése a rendezvényhelyszín teljes területén, beleértve a parkolókat is.
 19. A rendezvényen csak józan állapotban lehet részt venni. A kulturálatlan magatartást tanúsító személyeket a biztonsági szolgálat eltávolítja. Ez esetben a belépőjegy árát a szervező nem köteles visszatéríteni.
 20. Belépőjegy hamisítás vagy jegyüzérkedés észlelése esetén rendőrségi intézkedést fogunk kérni.
 21. A parkolás a Vasúttörténeti Park parkolóiban díjmentes, de csak akkor ha a rendészek által mutatott helyre parkolnak le. A közlekedő útba parkoló járműveket a tulajdonos költségére elszállíttatjuk! A parkolókat csak az Oldtimer Show látogatói vehetik igénybe. A parkolókban a terepviszonyokat figyelembe véve kell közlekedni. A parkolókban hagyott járművekre és a járművekben hagyott értékekre a szervező nem vállal felelősséget.
 22. A látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvényt az időjárás befolyásolhatja. Az elővételi jegyek visszaváltására nincs lehetőség! A rendezvény elmaradása esetén a jegyek árát visszatérítjük.
 23. A szervező a műsorváltoztatás jogát fenntartja.

Oldtimer Show Kft.  Cg.: 01-09-954270